Tawgtrubbel

Idag har varit aennu en spaennande dag i kyrkans regi. Det boerjade i morse med att vi blev vaeckta av Bettan sjaelv, som faktiskt hade ett strawlande morgonhumoer.

Efter en massa mummel och gruff lyckades alla slaepa sig ner till frukosten, en frukost som visade sig vara bra mycket baettre aen vaentat.

Sedan blev det till att gaw upp till rummet och borsta gaddarna.

Ivaeg bar det till buss 171 till Agios Dimitrios, daer vi skulle koepa veckokort till Metro och buss, med mera. Daerifrawn tog vi sedan tawget till Akropolis. Efter en rask gawmarsch anlaende vi saw till Akropolis, ett mycket imponerande berg med ett tempel tillaegnat Athena paw toppen. Vi sawg oss omkring i trakten, och jag mawste faktiskt saega att utsikten var nawgot av det vackraste jag sett.\

Efter det awt vi lunch, nawgra av oss paw en allt annat aen prisvaerd restaurang. Till en boerjan verkade den lovande, med en mycket trevlig aegare, men naer man vael aetit all den mediokra maten saw blev de genast mycket hotfulla, och ville genast ha betalning. Dessutom stoerdes man hela mawltiden av en hel massa gatufoersaeljare.

Efter maten var det egentligen meningen att vi skulle ha gawt till Nationalarkeologiska Museet (ursaekta saknaden av apostrof, men jag vet inte hur man goer en sawdan med ett grekiskt tangentbord)

Men istaellet gick vi till en plats som hette Kerameikos.

Naer vi sedan skulle ta oss hem till hotellet blev det en hel massa strul, till att boerja med var stationen vi foerst taenkte awka frawn staengd frawn och med idag.

Naer vi till slut kom ombord paw ett tawg var det trawngt och otaeckt, och sjaelvklart var ju nawgon tvungen att bli utsatt foer ett rawn, stackars Malin S blev av med sin mobiltelefon.

Sedan awkte alla till olika staellen, saw de som hade tur och lyckades paw foersta foersoeket fick vaenta ungefaer fyrtiofem minuter paw de andra. Men hem kom vi till slut.

Nu aer det kaek, ciao!

Kommentarer
Postat av: Mamma Hanna

Hej,

Hoppas ni har det bra trots småstrulet. Vad tråkigt med Malin S mobil, hoppas hon mår bra.

Själv har jag varit och sett cirka 4000 tranor vid Hornborgasjön.

Kramar

2009-04-14 @ 04:33:15
URL: http://hannasdailywalks.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0