Grand Finale

Saw, haer har ni det, vawrt sista blogginlaegg. Det aer bawde med glaedje och sorg vi skriver denna sista blogg.


Dagen boerjade som vanligt med Bettan, paw sitt gamla vanliga morgonhumoer. Vi lyckades saw smawningom slaepa oss ner till frukosten och foertaera den utan stoerre missoeden.

Efter frukosten hade vi tvaw olika alternativ, antingen awkte vi till Nationalarkeologiska Museet i Aten, eller en varm kaella/SPA i grann-"byn".

Det var bara tvaw stycken som ville gaw paw museet, som dessutom sedan visade sig vara staengt.
Resten awkte till den varma kaellan.

Det var en underbar upplevelse, saw fort man kom dit kaende man ett fridfullt lugn, som lade sig som ett taecke oever sjaelen. Det sawg ut som i en saga, och det luktade inte saw himla mycket prutt.
Dock var vattnet inte sawdaer himla varmt kanske, men det var mycket skoent.
Det roligaste Micke C visste var dock att bli mumsad paw av en skvadron Black Molly. Det aer fiskar som aeter orenheter, sawsom doed hud. Vi antar att Micke inte hade tvaettat sina foetter paw nawgra awr, foer fiskarna avgudade honom.

Efter ett tag blev det lite tradigt med att plaska runt i en salt poel, saw daw bestaemde vi oss foer att kila ivaeg. En del bestaemde sig foer att ta spawrvagnen in till Aten, andra awkte hem till hotellet.

Vid fem var alla ungdomar hemma, saw daw var det dags foer oss att fixa partajet som vi blev ombedda att ta hand om i kvaell. Ett stort ansvar, men det blir nog roligt.

Imorgon aer det dags att awka hem, saw kom gaerna ihawg att komma och haemta oss, era kaera barn, vid kvart oever tvaw vid Terminal 5. ;>

'Nuff said!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0