Ankomsten efter timmar av strul

Ett andra inlaegg i bloggen ska det saw klart bli. Ni fawr ursaekta sprawket, men vi har inte tillgawng till ett svenskt tangentbord.


Klockan ett inatt steg vi upp, jag och min kollega. Efter en kanske inte alltfoer stadig frukost gick jag ner foer att vaenta paw Pelle och hans mamma. Sedan fick det bli en rallytur till Arlanda. (Fast frawgar man Hanna saw gick det vaeldigt lagligt till. :>

Naer vi vael kom till flygplatsen fanns det gott om tid foer att aeta lite svindyr frukost, vilket Pelle och hans familj glatt gjorde.
Sedan gick vi upp till de andra paw oevervawningen och anmaelde oss.

Efter ett tag fick vi checka in, och jag och Pelle fick till vawr stora glaedje platser bredvid varandra. De andra var kanske inte alltfoer lyckliga, eftersom jag och Pelle har en foermawga att foera en hel massa ovaesen naer vi hamnar bredvid varandra.
Vi hann vael sitta paw flyget i cirka tjugo minuter innan vi fick reda paw att det tydligen var nawgot strul med planets navigationssystem, men tekniker tillkallades relativt fort. Man hade lika gaerna kunnat ringa till Polia dock, det hade gett samma effekt.
Efter ytterligare en halvtimme fick vi beskedet att planet tyvaerr inte skulle kunna starta, saw vi fick snaellt gaw av och strula runt en massa paw flygplatsen, innan vi awter kom till ro paw ett annat plan, denna gawng utan problem.

Flygresan i sig gick relativt smaertfritt, jag aer inte saerskildes foertjust i att flyga. Vi kom fram till Aten klockan tjugo i ett ungefaer, och temperaturen var cirka femton grader. Noteras ska dock att Aten har en annan sorts fuktig vaerme, vilket goer att det kaenns varmare aen det egentligen aer.

Naer vi fawtt vawra vaeskor saw var det dags att ta bussen till Varis, daer vi gick av utanfoer McDonald's. Hungriga som vi var efter resan bestaemde vi oss foer att det var daer vi skulle aeta vawr lunch. Saw skedde.

Naer vi aetit faerdigt tog vi bussen in till Varkiza, daer vawrt underbara hotell ligger. Dock hittade vi det inte med en gawng, utan sprang cirka fem kvarter fel. Sawnt som kan haenda.

Naer vi vael kom till hotellet installerade vi oss och tog en titt paw vawra jaettefina rum. Det aer tvaw rum och koek, samt en toalett med badkar. Det finns tvaw balkonger till varje rum, och vi killar har utsikt oever den inbjudande poolen. Eventuellt planeras ett kvaellsbad.

Sen haende inte saw mycket mer, jag, Pelle och Marina sitter haer paw en internetbar i vaentan paw att gaw och aeta.

Haer fawr vi avrunda.


Kommentarer
Postat av: Mamma Hanna

McDonalds??? NI åker till Aten och går på McDonalds för att äta lunch! Hoppas det var första och sista gången ni äter där den här veckan.

2009-04-12 @ 19:11:15
URL: http://hannasdailywalks.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0